ŞEKERCİ BELEDİYENİN GAYRİMENKULLERİNİ SATTINIZ”

ŞEKERCİ   BELEDİYENİN GAYRİMENKULLERİNİ SATTINIZ”

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci CHP'li yönetimin Belediyenin gayrimenkullerini sattığını dile getirdi.

 -SİYASETÇİLER, SİYASETTE YAPTIĞI İŞLERLE KONUŞURLAR

 Şekerci;”Seçim çalışmaları kapsamında CHP’li yönetimin kendilerine ait başlanmış ve bitirilmiş bir projeleri yok. Bu yüzden durmadan sanal iftira üretip, karalama yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Halka ve Bandırmalılara anlatacakları bir ne bir eserleri ne de bir icraatları yok” dedi

 -BELEDİYENİN GAYRİMENKULLERİNİ SATTILAR, 

 Sekerci konuşmasında; ”Bandırma Belediyesi’ne 2 tekel binası Recep Eraydın döneminde, Kemal Unakıtan ve Cemal Öztaylan’ın katkıları ile 2.2 milyon TL’ye alındı. Şimdi ise değeri 40 milyon TL. Siz ne yaptınız yaklaşık 2 milyon TL’lik Belediye’ye ait gayrimenkulleri sattınız. Son derece tartışmalı isimlere sattılar bu yerleri. Şimdi sizi Bandırmalılara şikayet ediyorum; biz kazandırdık, CHP’li yönetim sattı”

-DAM ÖNLERİNE DUBLE YOLU BUNLAR YAPTI,

Şekerci devamında” doğru bunlar asfalt şampiyonu, o kadarki hızlarını alamayıp Salur Beldesi’nde bulunan CHP’li delegelerin damlarına bile duble yol yaptılar. Bunlar Bandırmalıyı değil kendilerini düşündükleri için seçim bütçesi oluşturdular, alt yapıları bitirmeden, yol ve parke döşediler, Bandırmalının parasını heba ettiler” şeklinde konuştu.  

-CUMARTESİ PAZARI İÇİNE AVM YAPACAKLAR,

Şekerci; 5 yılda ancak animasyon bir Pazar projesi ile karşınıza çıkan CHP’li yönetimin projesi tam bir fiyasko. Pazar yeri içerisine AVM koyan bu proje için pazarcı esnafımıza sesleniyorum; bu hali ile bu projeyi yaptırırsanız mağdur olursunuz. Kaş yapalım derken göz çıkaracaklar. Belediyecilik bilgi ve beceri işidir” dedi.

 



  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false